ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Θρίλερ με τον εκδότη Μαυρίκο σε φλεγόμενη Porsche

Κούγιας: Ο απανθρακωμένος είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος

Περίεργες διαστάσεις λαμβάνει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne λαμπάδιασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε. Oι αρχές θεωρούν ότι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο οδηγός.
Η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο σύζυγός της. Η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου μετεβη στο ΚΑΤ για αναγνώριση της απανθρακωμένης σορού του οδηγού της Porsche και θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται..
για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, αναγνωρίζοντας τυχόν αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο. Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.
Πρόσφατα ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί μαζί με άλλους δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ και είχε αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους.
Στις έρευνες για τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος μέτεχει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής γεγονός που σημαίνει ότι αρχές δεν αντιμετωπίζει το θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό ως τροχαίο , αλλά ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Επιπλέον στις έρευνες λαμβάνουν μέρος και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
Απαντήσεις περιμένουν από την ενδελεχή έρευνα που θα γίνει στο αυτοκίνητο ώστε να διαπιστωθεί αν είχε προηγηθεί δολιοφθορά, αν δηλαδή κάποιος είχε παρέμβει στα μηχανικά συστήματα του αυτοκινήτου με δόλιο σκοπό ή αν το δυστύχημα προκλήθηκε έπειτα από πιθαή μηχανική βλάβη.
Από την ανασύνθεση των τελευταίων λεπτών του εκδότη, με βάση εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης της Αττικής Οδού, φαίνεται ότι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του αφού η Porsche Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Κούγιας: Ο απανθρακωμένος είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.