ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

O Mr Κολλαγόνο σε ρόλο χωροφύλακα

Εκτός από διοργανωτής της αστείας και αποτυχημένης συγκέντρωσης των #παραιτηθείτε, ο επιχειρηματίας Γ. Τσουκαλαδάκης, γνωστός και ως «Mr. Κολλαγόνο«, λειτουργεί και ως μπάτσος.
Και ζητάει ταυτότητες, όπως έκανε χθες στο Σύνταγμα με τη δημοσιογράφο Λιάνα Σπυροπούλου. Δεν τον υπάκουσε αυτή όταν ο Γ. Τσουκαλαδάκης της ζήτησε να κατέβει από τα σκαλιά της Βουλής, η κοπέλα αρνήθηκε γιατί έκανε τη δουλειά της και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.
Ο κύριος αυτός με το κολλαγόνο κι ένας άλλος που συστήθηκε, επίσης, ως διοργανωτής ζήτησαν ταυτότητες. «Από την Αυγή είσαι και θες να μας το χαλάσεις, ταυτότητα γρήγορα», κραύγασε.. Ο «Mr. Κολλαγόνο« ήθελε να δει ταυτότητα ρε φίλε. Όχι, στολή δεν φόραγε. Η Λιάνα φυσικά αρνήθηκε -αυτό έλειπε δα- και ξεκίνησε ένας διάλογος, όπως βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία, αρκετά έντονος.
Τον καταλαβαίνω ωστόσο τον Γ. Τσουκαλαδάκη, τον νιώθω. Πήγαινε (και... πήγε) τόσο καλά η συγκέντρωση των #παραιτηθείτε (στη Θεσσαλονίκη είχε σκάρτα 500 άτομα) που έπρεπε να ελέγχει χίλια πράγματα. Τι να σου κάνουν ένας Ψαριανός, ένας Τζήμερος, ένας Βαρβιτσιώτης κι ένας Άδωνις μόνοι τους;
 
Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio.gr)