ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Τα βρήκαν οι μέτοχοι στο Mega - Tι είπε το μεσημέρι ο Καψής

Και επίσημη ανακοίνωση: 
Εχει αρχίσει να πιστώνεται στους λογαριασμούς μισθοδοσίας η εξόφληση Μαρτίου και το 15νθήμερο Απριλίου

Τέλος σε μια από τις πολλές αγωνίες των εργαζομένων στο MEGA έδωσε η ανακοίνωση του Μανώλη Καψή, ο οποίος εξουσιοδοτημένος από παλαιούς και νέους μετόχους του καναλιού, είπε στη γενική συνέλευση των δημοσιογράφων – παρουσία τεχνικών και διοικητικών – πως οι μέτοχοι κατέληξαν στο draft συμφωνίας και πως ο ιστορικός σταθμός θα μείνει ανοιχτός.
Ο Καψής, που εδώ και αρκετό καιρό είχε σιωπήσει καθώς είχε εκτεθεί μεταφέροντας πληροφορίες που δεν έβγαιναν αληθινές, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να βάλουν άμεσα τέλος στις κινητοποιήσεις τους – υπό το πρίσμα των εξελίξεων αυτών – και να βγάλουν κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που αποτελεί και τη σημαία του καναλιού.
Ακολούθησε γενική συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι αποφάσισαν πως.. θα τερμάτιζαν τις κινητοποιήσεις εάν και εφόσον η διοίκηση του καναλιού με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθάριζε ότι τα χρήματα υπάρχουν και πιστώνονται ήδη στους λογαριασμούς των εργαζομένων.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport