ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Πόσα φύλλα θα κόψει η Freddo από την Espresso;

16 χρόνια η Espresso πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις! Προσοχή στις απομιμήσεις
Αυτό γράφει -σε 6στηλη ανάπτυξη- το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso του ομίλου Φιλιππάκη απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην έκδοση της Freddo του ομίλου Κουρτάκη.
Θυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, θα… παγώσουν όλοι (σύμφωνα με το διαφημιστικό της Freddo) καθώς η εβδομαδιαία κουτσομπολίστικη εφημερίδα γίνεται ημερήσια και θα κρεμιέται κάθε μέρα στα περίπτερα! Με το πρώτο φύλλο της Freddo θα υπάρχει  και δώρο ένας πολυτελής τόμος με ολοκαίνουρια σταυρόλεξα.
Η εφημερίδα Espresso έχει μια αξιοπρεπή κυκλοφορία (περί τις 13.000 πανελλαδικά) και συνήθως είναι δεύτερη - τρίτη στον πίνακα με τις πωλήσεις. Τώρα η κυκλοφορία της Freddo.. («υπό την καθοδήγηση των Βαγγέλη Περρή και Θέμη Μάλλη) σε καθημερινή βάση, προκαλεί προβληματισμό στην Ερατοσθένους 1 και τα στελέχη της Espresso φαίνεται να ανησυχούν για το πόσα φύλλα θα τους κόψει το ανταγωνιστικό φύλλο του Γιάννη Κουρτάκη.