ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

«Ώρα για Euro» στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν στις 21:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD την εκπομπή «Ώρα για Euro» με το Γιάννη Καραλή. Η εκπομπή θα προβάλλεται παράλληλα και μέσω του Web TV του Νovasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), καθώς και μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.
Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού ξεκίνησε και τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα προσφέρουν στους συνδρομητές τους τα πάντα γύρω από τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Γκολ, φάσεις, ρεπορτάζ, προγνωστικά, σχόλια και όπως πάντα εκλεκτοί καλεσμένοι συνθέτουν τις «θερμές» βραδιές Euro 2016, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova έως και τον μεγάλο τελικό στις 10 Ιουλίου.
Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέσα από το Novasports 24 HD θα ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις τελευταίες ειδήσεις. Σε ρυθμούς Euro 2016 θα συνεχίσει να κινείται και το www.novasports.gr με το ειδικό αφιέρωμα στο www.novasports.gr/euro2016 το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις, videos με τα goals και τα highlights της διοργάνωσης, videos με ειδικές εκπομπές των καναλιών Novasports, bloggers, στατιστικά διοργάνωσης, βαθμολογίες, συζητήσεις των πρωταγωνιστών στα social media, ιστορικό του θεσμού και παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης.