ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο σεβντάς του Φιλιππόπουλου να γίνει καναλάρχης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρόεδρος των Αττικών Εκδόσεων Θεοχάρης Φιλιππόπουλος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για τη σωτηρία του MEGA… Μιας και η επιβίωση του καναλιού τον φέρνει πιο κοντά στο όνειρό του να γίνει καναλάρχης!
Ως γνωστόν ο εκδότης έχει καταθέσει σχέδια επί σχεδίων σε τράπεζες και παλιούς μετόχους για το πώς το κανάλι μπορεί να ξαναγίνει βιώσιμο και να μπει σε τροχιά κερδοφορίας… Αλλά προς το παρόν παραμένουν άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου!
Παρόλα αυτά ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει με την ίδια πίστη να δίνει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα… Και μάλιστα εμπράκτως, αφού το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται μόνο στα μετοχικά του καναλιού… Εσχάτως ενδιαφέρεται και για την πορεία της τηλεθέασης! Για..
αυτό χάρισε στο σταθμό την τουρκική σειρά «Kara sevda» – (που μοίραζε δωρεάν σε DVD ο «Τηλεθεατής» από τον περασμένο Απρίλιο). Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στις 21:00, ενώ από αύριο θα μεταδίδεται καθημερινά πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε μια προσπάθεια να τονωθεί η τηλεθέασή του!
Το νέο lead in του καναλιού με τον εύγλωττο τίτλο «Kara sevda» αναφέρεται στον έρωτα δύο νέων που η μοίρα τους χώρισε με τον πιο τραγικό τρόπο… Μια ιστορία στην οποία ποντάρει ο σταθμός, προκειμένου να κερδίσει το γυναικείο κοινό για να ανατρέψει τις εις βάρος του ισορροπίες, τόσο στη ζώνη των 7 όσο και στη συνέχεια με το δελτίο ειδήσεων.
- enimerosi24.gr