ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σοκ: διαγραφές στην Αθηναϊκή Λέσχη λόγω χρεών

Εδώ μας φτάσανε...

Διαβάζουμε στα Παραπολιτικά: 
"Το απόλυτο «νοικοκύρεμα» γίνεται τους τελευταίους μήνες στην Αθηναϊκή Λέσχη από το νέο ΔΣ υπό την προεδρία του σμηνάρχου ε.α Κυριάκου Κουκουλομμάτη(...) Ισως η πιο τολμηρή ενέργεια της Λέσχης, που αποτελεί απόφαση του κ. Κουκουλομμάτη, να είναι οι διαγραφές μελών. Προκειται για ορισμένα πρόσωπα που παρά τις συνεχείς, ευγενικές «οχλήσεις» να ανταποκριθούν στην υποχρέωση της καταβολής συνδρομής,.. αρνήθηκαν να «συμμορφωθούν». Ετσι, με λύπη του ΔΣ, υπήρξαν ο πρώτες διαγραφές μελών, οι οποίες θα συνεχιστούν για όσους είναι ασυνεπείς. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στην Αθηναϊκή Λέσχη κοστίζει 1.500 ευρώ, ενώ η συνδρομή είναι 700 ευρώ."
Για όσους δεν γνωρίζουν ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη της Λέσχης, είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιούν από το... κουρείο και το γυμναστήριο έως το αναγνωστήριο εφημερίδων και τις αίθουσες μπιλιάρδου και μπριτζ της Λέσχης. Παράλληλα, μπορούν να απολαμβάνουν το γεύμα ή το δείπνο τους στο φημισμένο εστιατόριο στον 8ο όροφο του κτιρίου της Πανεπιστημίου.
Δυστυχώς όμως, εδώ μας φτάσανε. Να μην μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας...

ΥΓ Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι ένα από τα επιφανή μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης. Ή μήπως δεν είναι πλέον;