ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Θα μείνουμε δημοσιογράφοι!

Γράφει η Πόπη Χριστοδουλίδου (fb)

Του Αγίου Πνεύματος, μου έλαχε να μιλήσω για τις εμπεριστατωμένες και άψογες αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (ΕΔΩ και ΕΔΩ), σχετικά με την παραβίαση τόσο του Κατασταστικού της ΕΣΗΕΑ, όσο και όλων σχεδόν των Κανόνων Δεοντολογίας από ορισμένους και ορισμένες, που μέσω της τηλεόρασης, διαμόρφωναν αντιλήψεις, εκφόβιζαν τον Ελληνα πολίτη και δεν σεβάστηκαν την αρχή της ισηγορίας , κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος.
Η παραβίασαν ακόμα και αυτόν τον νόμο περί εκλογικής νομοθεσίας.
Τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα, ουδόλως μας απασχόλησε κι είναι δικό τους ζήτημα. Τα είπαμε αυτά. Κι όποιος επιθυμεί να διαστρεβλώνει, δεν θα σταματήσει ποτέ, αυτό είναι σίγουρο.
Κάποιοι, λοιπόν μας απείλησαν,( οι θύτες τόπαιξαν θύματα), μας εξύβρισαν και συνεχίζουν.. να το κάνουν, κάποιοι μας χαρακτήρισαν "ιερατείο" και κάποιοι άλλοι επιθυμούσαν πιο βαριές ποινές.
Κανείς δεν λέει, πως και κάποιοι απαλλάχτηκαν. Οχι βέβαια. Δεν το λένε, γιατί αυτό αποδεικνύει πως αποδόθηκε δικαιοσύνη.
Ούτε, τι λέει, σήμερα, ο κύριος, που συμμετείχε στο μαύρο στην ΕΡΤ, με ενδιαφέρει προσωπικά...
Ούτε οι ανακρίβειες και οι ύβρεις της Ραχήλ Μακρή.
Την δεύτερη, ας αναλογιστεί, πως την έχει μαζί της, η κατά τα άλλα πολύ σοβαρή μαχήτρια και συμπαθέστατη, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ομως, σε προσωπικό επίπεδο, για να μην εμπλέκω άλλους, εξηγώ, πως ερευνήσαμε τα πάντα, είχαμε πάνω από 200 καταγγελίες πολιτών, είδαμε δεκάδες βίντεο, ακούσαμε μάρτυρες και απολογούμενους και καταλήξαμε.
Καθένας από μας φέρει ακέραιη την ευθύνη για αυτό, που ψήφισε μαζί με την πλειοψηφία.
Ομως, να είστε βέβαιοι συνάδελφοι, φίλοι, πολίτες και συναγωνιστές, πως πράξαμε στο ακέραιο το καθήκον μας, εφαρμόζοντας ότι ακριβώς είχαμε υποχρέωση και δεν αδικήσαμε κανένα και καμιά.
Αφιερωμένο σε όλους, το παρακάτω βίντεο: ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ. Δυστυχώς, αυτή είναι η μία και μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ.
Θα υπερασπιστούμε την δημοσιογραφία, που βάλλεται από παντού, λόγω σκοπιμοτήτων.
Θα μείνουμε δημοσιογράφοι!