ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ασυνεπείς και αφερέγγυοι

Για μια ακόμη φορά οι μέτοχοι της Τηλέτυπος ΑΕ φάνηκαν ασυνεπείς απέναντι στους εργαζόμενους του MEGA. Τη Παρασκευή, 3 Ιουνίου ο κος Φώτης Μπόμπολας είχε δεσμευθεί στην ΕΣΗΕΑ ότι την Δευτέρα, 6 Ιουνίου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού (εδώ και σχεδόν τρεις μήνες) θα έβλεπαν στους λογαριασμούς τους έναν μισθό από τα οφειλόμενα. Αντ’ αυτού, οι εργαζόμενοι είδαν για ακόμη μία φορά να γίνονται αντικείμενο κοροϊδίας και υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.
«Άγονη» αποδείχθηκε και η τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τους δικηγόρους της Τηλέτυπος ΑΕ να εμπαίζουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν ενωτικά όλες εκείνες τις ..
αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα βγάλουν τους εργαζόμενους του Mega από το αδιέξοδο.
Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι θα παραμείνουν συνεπείς στην γραμμή της ενότητας των δημοσιογράφων με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του καναλιού προκειμένου αφενός να πληρωθούν τα οφειλόμενα, αφετέρου να βρεθεί βιώσιμη λύση για τον τηλεοπτικό σταθμό έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας. Οι εργαζόμενοι του MEGA δεν είναι και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν παιχνίδι  κανενός.

Ενωμένοι Δημοσιογράφoι (ΕΣΗΕΑ)