ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Αυτά μόνο στην ΕΡΤ γίνονται!

Δαράκης και Δάρρας αμφισβητούν και διαβάλουν on air τον «διευθύνοντα» Λάμπη
UPD
- Περίεργες τακτικές μάρκετινγκ και  «προμοτάρισμα» του Ταγματάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ήταν τρολάρισμα και πως τα όσα έλεγαν Δαράκης και Δάρρας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ ήταν για πλάκα.
Το γεγονός είναι πάντως πως οι δύο δημοσιογράφοι- παρουσιαστές της εκπομπής Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1, σε μια επίδειξη φτηνής τακτικής μάρκετινγκ, αμφισβήτησαν ευθέως on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Λάμπη Ταγματάρχη («έχει ύφος συνταγματάρχη», «παριστάνει τον δημοσιογράφο», «ποιος ενεκρινε την εκπομπή του με τον Καβάκο» κλπ)
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο (το ανέβασε η ΕΡΤ ΑΕ στο youtube) ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά με ειρωνίες και ευθείες βολές αναφέροντας μια συνομιλία που είχε με τον «διευθύνοντα» ενώ προχωρά σε σχόλια για τον Ταγματάρχη ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο.
και να κάνει και εκπομπή κατ' εξαίρεση...»
Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν και τις γνώσεις του Λ. Ταγματάρχη σχετικά με την κλασσική μουσική και την όπερα με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα. Στη συνέχεια κατήγγειλαν «πνεύμα αυταρχισμού» και ειρωνεύτηκαν τις επιλογές Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ πχ για τον Στάλιν («δήθεν γαλλικά και τρομερά») τα οποία όπως είπαν τα επιλέγει για να εξιλεωθεί.
Προς το τέλος του βίντεο αναρωτιούνται εάν τους παρακολουθεί ο Ταγματάρχης («Πες ότι εχεις να πεις τώρα γιατί μετά θα ξυπνήσει», «μπα δεν ξυπνάει το πρωί») και εάν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή...
Θα συνεχίσουν;;;
Το κειμενάκι που συνοδεύει το βιντεο που ανέβασε η... ΕΡΤ ΑΕ στο youtube αναφέρει:
"Διευθυντής αμφισβητεί την εκπομπή του Διευθύνοντα!
Στην «αναφορά» βγάζει την Παρασκευή ο Ταγματάρχης Δάρρα και Δαράκη. Ένταση στις σχέσεις τους.
Τι θα απαντήσει αύριο στην «Πρωινή Ζωνή»;"




Tελικά όλο αυτό απεδείχθη ότι ήταν μια ευτελής τακτική μάρκετινγκ,  ένα χοντροκομμένο «προμοτάρισμα» της εκπομπής του Ταγματάρχη καθώς την Παρασκευή το πρωί ο «διευθύνων» ηταν καλεσμένος της εκπομπής των Δάρρα και Δαράκη. Οι δυό τους υποδέχτηκαν στο στούντιο της Πρωινής Ζώνης τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη με αφορμή την εκπομπή «Κατ” Εξαίρεση» που θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 23:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με προσκεκλημένο τον Λεωνίδα Καβάκο.