ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ρε Συρίγο, μπορεί να διαφωνώ όμως τι κομματάρα έγραψες!

Κι έτσι μέρες που ΄ναι, θα το γράψω ως οφειλόμενη μνεία στη…χαμένη τιμή της εργοδοσίας των ΜΜΕ και στη μνήμη δύο ανθρώπων που δεν υπάρχουν πια.
Η ιστορία είναι γνωστή σε πολλούς της «Ελευθεροτυπίας» κι εμένα μου την είχε πει ενώπιον πολλών άλλων ο Συρίγος, ο οποίος ήταν ως γνωστόν ο πρώτος και πιο φανατικός πολέμιος της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004-και η ιστορία τον δικαιώνει…
Ο Συρίγος λοιπόν ήρθε μία μέρα σκασμένος στο γραφείο κι όταν τον ρώτησαν τι έχει, τους εξομολογήθηκε ότι είχε γίνει μπίλιες το προηγούμενο βράδυ με τον Τεγόπουλο γιατί..
ο τελευταίος ήταν υπέρ των «ελληνικών» Ολυμπιακών, με το ίδιο πάθος που ο Φίλιππος ήταν κατά…
Δυό μέρες μετά, στο κυριακάτικο φύλλο της «Ε», ο Συρίγος πάντως ανέπτυξε σ΄ένα δισέλιδο με επιχειρήματα τους λόγους της διαφωνίας του ως προς την ανάληψη των Αγώνων-και εξυπακούεται χωρίς να μασάει τα λόγια του.
Το ίδιο απόγευμα Κυριακής χτύπησε το τηλέφωνο στο γραφείο του. «Σας θέλει ο κύριος Τεγόπουλος» του είπαν κάπως..επιτακτικά. Στα δευτερόλεπτα της αναμονής ο Συρίγος ψιλοϊδρωσε προετοιμασμένος να ακούσει τουλάχιστον καντήλια.
Αλλά... «Ρε μαλάκα Συρίγο μπορεί να διαφωνώ όμως τι κομματάρα έγραψες», άκουσε να του λέει ο Τεγόπουλος απ΄την άλλη πλευρά του τηλεφώνου.
Αυτά στη μνήμη αυτού που ζήσαμε στην «Ελευθεροτυπία», αλλά και γιατί είναι θλιβερό που μεταξυ όσων είναι τόσο κατώτεροι της κληρονομιάς της…ελευθεροτυπίας, η Μάνια προσπαθεί να πάρει «εύσημα»!

Nάταλι Χατζηιωάννου (fb)