ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Κουρτάκης: "Μάκη, τα 'μαθες; Δεν είμαι εγώ"

 Tι απαντάει ο Τριανταφυλλόπουλος

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr, το οποίο υπογράφεται από τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και παρουσιάζει δήθεν συνομιλία του κ. Γιάννη Κουρτάκη με τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, απαντάει μέσω δήλωσής του ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κουρτάκης "η φωνή που ακούγεται στην υποκλαπείσα συνομιλία δεν είναι η δική μου, κάτι που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος", ενώ ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Επιπλέον καλεί τον κ. Σίμο Κεδίκογλου να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία στα οποία αναφέρεται, σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί να τα προσκομίσει στις αρμόδιες Αρχές.
ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχει αναλάβει ένα «συμβόλαιο» εναντίον μου. Δεν ξέρω αν οι επιλογές του, που προκαλούν γέλιο, σχετίζονται με διατεταγμένη υπηρεσία ή την ανθρωπίνως κατανοητή αγωνία του να αναδυθεί και πάλι από την αφάνεια στην επιφάνεια. Στην..
ιστοσελίδα zougla.gr ο «Δημοσιογράφος» υπογράφει ένα δήθεν αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από παράνομα αποκτηθέν ηχητικό υλικό, που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει έναν διάλογό μου με τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Δυστυχώς, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έπαιξε κι έχασε. Η φωνή που ακούγεται στην υποκλαπείσα συνομιλία δεν είναι η δική μου, κάτι που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Φαίνεται όμως ότι, παράλληλα με τη μελέτη και τον σχολιασμό «βιβλίων» σε διάφορες «βιβλιοθήκες» ζάμπλουτων επιχειρηματιών, επιδίδεται πλέον και σε μοντάζ DVD, καθώς μου αποδίδει μια τηλεφωνική συνδιάλεξη στην οποία όχι μόνο δεν συμμετείχα, αλλά είναι ενός τρίτου προσώπου και φυσικά δεν υποκρύπτει τίποτα παράνομο.
Ως εκ τούτου, καλώ τη Δικαιοσύνη, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, να παρέμβει, προκειμένου διερευνήσει με ποιον τρόπο υποκλαπείσες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια συγκεκριμένων εισαγγελέων, εμφανίζονται τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά -αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα- με προφανή σκοπό να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι το «ρεπορτάζ» συνιστά μια άθλια προβοκάτσια, με σαφή επιδίωξη να με πλήξει ηθικά και επαγγελματικά. Για τον λόγο αυτό, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον φυσικό του δικαστή.
Όσο για τον κ. Κεδίκογλου, ο οποίος βιάστηκε να υιοθετήσει τη δήθεν αποκάλυψη και με τον τρόπο του έγινε συμμέτοχος σ' αυτή την επιχείρηση συκοφαντίας, τον καλώ να δώσει άμεσα τα σχετικά στοιχεία στη δημοσιότητα ή αλλιώς να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα αναφέρει, διαφορετικά θα κληθεί να τα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη. Είναι δε απορίας άξιο γιατί θυμήθηκε το συγκεκριμένο συμβάν τέσσερα χρόνια μετά, όλως τυχαίως ταυτόχρονα με την "έρευνα" του "Δημοσιογράφου".
Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος πέρασε από το στάδιο της εισβολής με κάμερες στις κρεβατοκάμαρες, στη μονταζιέρα. Δεν θα ήταν άξιος σχολιασμού, γιατί κανείς πλέον δεν τον παίρνει στα σοβαρά, αν δεν βρισκόμουν στη δύσκολη θέση να απαντάω σε φίλους γιατί άλλαξε η φωνή μου. Δεν θα δεχθώ, όμως, σε καμία περίπτωση να γίνω στόχος εκβιασμών. Αυτές τις πρακτικές τις αφήνω στους γνήσιους εκπροσώπους του «Κίτρινου Τύπου».
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κατά τη λαϊκή παροιμία «το χούι βγαίνει μετά την ψυχή». Η λασπολογία και η συκοφαντία φαίνεται ότι εκτός από επάγγελμα του γνωστού Μάκη είναι και χούι που αρνείται να βγει ακόμα και μετά το τέλος της «δημοσιογραφικής» σταδιοδρομίας του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
- πηγή: parapolitika

H απάντηση Τριανταφυλλόπουλου:
Διαμαρτύρεται ο κ. Κουρτάκης ότι δεν είναι η φωνή του αυτή. Εάν από το τηλέφωνό του μιλάνε κι άλλοι ή ο Μητσικώστας, εμείς δε μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου του όμως που τον γνωρίζει πολύ καλά 6940.5...... κλπ επικοινωνεί στις 4 Ιουνίου του 2012 στις 12.57 με τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη και του λέει επί λέξη: «κύριε Σάββα είμαι ο Γιάννης Κουρτάκης».
Εάν λοιπόν δεν αναγνωρίζει τη φωνή του, ας μας πει ποιος κάνει την απαράδεκτη συνομιλία από το τηλέφωνό του με τον κ. Μαρινάκη, για να μην πληρώσει τη νύφη μόνο το αφεντικό του κι εμείς όχι μόνο θα το διορθώσουμε αμέσως, αλλά θα του ζητήσουμε και συγνώμη ως οφείλουμε.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

- πηγή: zougla.gr