ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τέλος ανοχής στο συγκρότημα του Μπόμπολα

Τους 4 μήνες φτάνουν οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία - Απόφαση για απεργίες

Τέλος ανοχής για δεύτερη φορά μέσα στο 6μηνο δήλωσαν οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σε γενική συνέλευση αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις με αίτημα την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Το συγκρότημα του “εθνικού εργολάβου” κοντεύει να χαρακτηριστεί ως ο μεγάλος μπαταχτσής των ΜΜΕ καθώς οι καθυστερήσεις μισθών φθάνουν πλέον το 4μηνο! Εννοείται πως επίσης δεν πληρώνει το μερίδιο του στους εργαζόμενους του Mega
Η απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις θα συζητηθεί σήμερα σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μετά από ενημέρωση των εκπροσώπων. Στο συγκρότημα Μπόμπολα δεν τηρήθηκε φυσικά η.. δέσμευση για αποπληρωμή των μισθών και ήδη χρωστούνται μισθοί και εκκαθαρίσεις από τον Φεβρουάριο του 2016!
Ο Φώτης Μπόμπολας που συνεχίζει το παιχνίδι με τους μετόχους του Mega και τις τράπεζες, φημολογείται πως τα έχει βρει με τις τράπεζες για να μην σκάσουν και τα δικά του δάνεια, της “Πήγασος Α.Ε”, ενώ ο ίδιος έχει μεταφέρει την εκδοτική δραστηριότητα στην εταιρεία “Έθνος”. Και όλα αυτά χωρίς να τον ελέγξει κανείς κρατικός, θεσμικός, ή τραπεζικός φορέας.
Οι εργαζόμενοι των οποίων η υπομονή έχει φθάσει στα όρια τους, απαιτούν την πληρωμή δυο 15νθημερων ως την ερχόμενη Δευτέρα.
- πηγή: mediatvnews