ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Παππάς: Για πρώτη φορά διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ

Αξιολόγηση του προσωπικού στην ΕΡΤ, αλλά και έλεγχο για πλαστά πτυχία, προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αξιολόγηση στην ΕΡΤ. Oι δηλώσεις Παππά έγιναν προς απάντηση σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, ο οποίος εξαντλήθηκε σε προσωπική επίθεση εναντίον του υπουργού Επικρατείας («παραβιάζει του Σύνταγμα», λειτουργεί σαν «καναλάρχης» κ.α).
 «Η κρατική αλλά και η ιδιωτική τηλεόραση αλλοιώνουν τη Δημοκρατία με μια αριστοκρατία καλεσμένων. Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ, είναι ότι απαγορεύονται οι μπανάνες γιατί θα σηκωθούν όλα τα μαϊμού πτυχία» ανέφερε ο Στ. Παναγούλης που επιτέθηκε με δριμύτητα στον υπουργό Επικρατείας, και του..
καταλόγισε, μεταξύ άλλων, ότι επιδεικνύει «μακιαβελική συμπεριφορά» ενώ του ειπε πως «έχει διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα».
«Κάπου εκεί, διαβάζοντας τον Μάρξ, περάσατε από τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής 'Ανοιξης» απάντησε ο κ. Παππάς και κάλεσε τον κ. Παναγούλη να αφήσει τις μεγαλοστομίες γιατί εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουν διαβάσει το Μαρξ ανάποδα και ολόκληρο το Μακιαβέλι» είπε ο Παναγούλης, για να προσθέσει ότι είχε πάει σαν συνεργαζόμενος στην Πολιτική 'Ανοιξη.
Απαντώντας ο Ν.. Παππάς, είπε ότι «για πρώτη φορά θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ» και πως «η δημόσια τηλεόραση είναι "σαν τη μύγα μες στο γάλα" σε ότι αφορά την αντικειμενική παρουσίαση όλων των απόψεων».
Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε επίσης, πως ο στόχος στον διαγωνισμό, για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι βιώσιμα κανάλια.

Παραθέτουμε κι ένα σχόλιο του Στέλιου Νικητόπουλου από το facebook: Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είπε στη Βουλή ότι «για πρώτη φορά θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ». Με ενδιαφέρον περιμένω να με αξιολογήσουν άνθρωποι που ενοχλήθηκαν σφόδρα από την καταγγελία μας προς την ΕΣΗΕΜ-Θ.