ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κινήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για «ένα φιλικό κανάλι»

Ψάχνουν πρόσωπα για να το στελεχώσουν

Με στόχο να υπάρξει τουλάχιστον ένα υποστηρικτικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ κανάλι από τα τέσσερα ή πέντε που θα πάρουν άδεια κινούνται κυβερνητικά στελέχη, τα οποία πάντως δεν έχουν μεγάλα περιθώρια παρέμβασης με βάση τη διαδικασία που θα ισχύσει. Ανθρωπος που έχει γνώση των συζητήσεων που γίνονται αναφέρει πως «δεν είναι βέβαιο ακόμα αν το κανάλι αυτό θα είναι ένα από τα σημερινά που θα πάρουν άδεια ή ένα νέο, που θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας περισσότερων από μίας πλευράς». Στο Μαξίμου πάντως τα στόματα παραμένουν σφραγισμένα και το μόνο που ακούγεται επίμονα είναι ότι «εμείς δεν έχουμε τρόπο να παρέμβουμε στη διαδικασία, η οποία είναι απολύτως διαφανής».
Ωστόσο, ήδη γίνονται βολιδοσκοπήσεις για πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν.. «ένα κανάλι με κεντροαριστερό προσανατολισμό, σχετικά φιλικό προς την κυβέρνηση, αλλά με εμπορικό χαρακτήρα, και όχι του τύπου των σημερινών κομματικών οργάνων της Κουμουνδούρου», όπως λέει στο «Secret» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκεται στη διαδικασία.

- πηγή: Secret / εφημερίδα Παραπολιτικά