ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Το Κοκό, το πω-πω και το άλλο με τον Τοτό

** Στο 24% ο ΦΠΑ από σήμερα. Εκστασιασμένοι καταναλωτές βρίσκονται ήδη σε κατάσταση κετελαμπόνγκο μέσα στα σούπερ μαρκετ και ψωνίζουν με μανία για να ενισχύσουν τα κρατικά έσοδα

** Ο τέως είπε σε συνέντευξη του “είμαι ο βασιλεύς Κωνσταντίνος κι αυτό δεν αλλάζει. Τελεία και παύλα”. Μεγαλώνει και ασθενεί η μνήμη του φαίνεται. Η “τελεία και παύλα” ήταν του ’74 και έλεγε ότι μπορεί να ασχοληθεί με την κηπουρική, το τένις ή την μελέτη των κολεοπτέρων, αλλά Έλληνας βασιλιάς δεν υπάρχει.

** Η Κομισιόν απειλεί με πρόστιμα τις χώρες που δε θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.. μετεγκατάστασης προσφύγων. Είναι σα να έχεις περάσει με κόκκινο να έχει πάρει σβάρνα καμιά δεκαριά ατυχείς που βρέθηκαν στο διάβα σου και να σου κόβουν πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.

** Χαλαρώνουν τα capital control. Από τα 420 ευρώ που μπορούσες να πάρεις τη βδομάδα αλλά δεν είχες στον λογαριασμό σου θα μπορείς να πάρεις 500 ευρώ την βδομάδα, αλλά δεν έχεις στο λογαριασμό σου.

Δημήτρης Σούλτας (viewtag)