ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τι ενόχλησε την SportDay;

Η SportDay ενοχλημένη από τις αναρτήσεις του μπλογκ Harddog γύρω από την απεργία των δημοσιογράφων, οι οποίες την αφορούσαν, καταφέρθηκε εναντίον του με δηκτικό – έως και κακεντρεχές – σχόλιο (στη σελίδα της εφημερίδας στο facebook). Ο λόγος; Το ρεπορτάζ που ανάρτησε το μεσημέρι του Σαββάτου χρησιμοποιώντας για την εικονογράφηση το πρωτοσέλιδό της εκείνης της ημέρας και με τίτλο «Αυτή είναι η SportDay που (πάλι!) προσπάθησε αλλά δεν κυκλοφόρησε!» (δείτε εδώ). Τι ενόχλησε; Το «δεν κυκλοφόρησε».
Στο διαδικτυακό σχόλιο της εφημερίδας αναφερόταν ότι η SportDay βρισκόταν κανονικά στα περίπτερα και το δημοσίευμα του μπλογκ στόχευε στην παραπλάνηση των αναγνωστών ώστε να μην την αγοράσουν! Ο Harddog με τη δημοσιογραφική επαγγελματική ευθύνη που έχουν οι συντελεστές του, έγραφε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ που είχε ώρα ανάρτησης 15:22 του Σαββάτου:.. «Τελικά η SportDay δεν έφτασε στα περίπτερα της Αθήνας, τουλάχιστον σε περιοχές που κινήθηκαν συνεργάτες και φίλοι του μπλογκ, (αλλά δεν ξέρουμε τι έχει γίνει – αν έχει γίνει κάτι – στην Περιφέρεια)».
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)