ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Απεβίωσε o Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, άφησε την τελευταία του πνοή στις 2:00 το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικό, μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στενός συνεργάτης για πολλά χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου είχε φοίτησε στην Ανωτάτη Βιομηχανική και ήταν παντρεμένος με τη καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα.
Tο 1974 εντάχθηκε  στην ΤΟ Κυψέλης του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας, το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας.. της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ήταν πάντα δίπλα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και «ευθύνεται» για πολλές από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχει δει ποτέ η Ελλάδα. Από εκεί πήρε και το όνομα «συγκεντρωσιάρχης».