ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο Μαρτίνης, το κτίριο του MEGA και μια διαβολική σύμπτωση

Η «υπόθεση Ερρίκος Ντυνάν» ή καλύτερα «υπόθεση Μαρτίνη» που άρχισε να απασχολεί την κοινή γνώμη-εκ νέου- από την Δευτέρα 16 Μαΐου με την σύλληψη του ζεύγους Μαρτίνη θα έλεγε κανείς πως διέθετε και «ορχήστρα» και «πρώτο βιολί» και «φανατικό κοινό».
Ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, φέρεται να εισέπραξε από γερμανική εταιρία που προμήθευσε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, μίζα ύψους 3,2 εκατ. μάρκων η οποία κατέβαλλε το ποσό της μίζας - σύμφωνα με τις αρχές- για να προτιμηθεί. Μέρος του ποσού καταβλήθηκε σύμφωνα με την κατηγορία για να αγοραστεί κτίριο δίπλα στο νοσοκομείο, το οποίο στεγάζει μέχρι και σήμερα ως ενοικιαστή, τον τηλεοπτικό σταθμό..
Mega μεγαλομέτοχος του οποίου είναι ο Σταύρος Ψυχάρης.
Μπορεί να είναι σύμπτωση. Διαβολική μεν, αλλά σύμπτωση. Γεγονός ωστόσο παραμένει πως οι δυο άνδρες γνωρίζονταν καλά, καθώς στο ΔΣ του κοινωφελούς ιδρύματος πρόεδρος ήταν ο Ανδρέας Μαρτίνης, αναπληρωματικός πρόεδρος όμως ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης του ΔΟΛ και του Mega.
 
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ της Ειρήνης Προμπονά στο stokokkino