ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Mε 153 ΝΑΙ πέρασε το ασφαλιστικό - φορολογικό νομοσχέδιο

Λόγω αδιαθεσίας δεν συμμετείχε η Ντόρα στην ψηφοφορία

Με 153 ψήφους από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ψηφίστηκε από την Ολομέλεια, το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Αρνητική ψήφο έδωσαν 143 βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος, Στάθης Παναγούλης, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Χάρης Θεοχάρης..
Ειδικότερα, καταψήφισαν την αρχή και το σύνολο των άρθρων τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ενώ η ΝΔ δήλωσε «παρών» στο άρθρο 38, το οποίο αφορά σε ρυθμίσεις εισφορών εργοδοτών και μισθωτών (και στο οποίο περιλαμβάνεται η ρύθμιση που αφορά στην μεταβατική περίοδο έως την 1η Αυγούστου για το αγγελιόσημο).
Τέσσερις βουλευτές απουσίαζαν από την ψηφοφορία, χωρίς η πρόθεση ψήφου τους να μπορεί να..
προσμετρηθεί. Πρόκειται για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη (απουσίαζε, λέει, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε και για τον λόγο αυτό αποχώρησε από τη Βουλή) και Κώστα Βλάσση και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο.