ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ο Πιτσιρίκος επέστρεψε!

Νέα ανάρτηση-τρολιά του Πιτσιρίκου μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το σημείωμά του περί αποχώρησής του απο τον χώρο του διαδικτύου. Η ανάρτηση υπό τον τίτλο «Ποιος είναι ο Πιτσιρίκος;» σηματοδοτεί την επιστροφή του μετά από μακρόχρονη απουσία 48 ολόκληρων ωρών.
Θυμίζουμε ότι ο Πιτσιρίκος, σε ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το χώρο του διαδικτύου αναφέροντας: «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να σταματήσω. Γράφω 11 χρόνια στο μπλογκ και κουράστηκα. Αν η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν διαφορετική, θα συνέχιζα.»
Τότε πολλοί ήταν αυτοί που το θεώρησαν ως μια ακόμη από τις γνωστές τρολιές του.. Πιτσιρίκου ενώ δεν έλλειψαν κι αυτοί που είπαν πως το κάνει γιατί έπεσε η επισκεψιμότητα τού μπλογκ του και αναζητά τρόπους να έρθει πάλι στο προσκήνιο.
Mάλιστα όπως είπε κάποιος «ζηλιάρης» προφανώς ο γνωστός μπλόγκερ τρολαροντας το κοινό του διαδικτύου επεδίωξε να δημιουργήσει ντόρο για να διαφημίσει το μπλογκ του έτι περαιτέρω*.

*μας αρέσει το «έτι περαιτέρω» και το έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει σε ανάρτησή μας για την αποχώρηση του Πιτσιρίκου (ΕΔΩ)
* δείτε ποιος είναι ο Πιτσιρίκος (ΕΔΩ κι ΕΔΩ)

ΥΓ Βοηθάμε όπως μπορούμε...