ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η Αυγή βγάζει οφσάιντ την κυβέρνηση

 «Αυτή διάταξη πρέπει να αλλάξει»

Με κεντρικό τίτλο «Οφσάιντ με τις off shore», η Αυγή επικρίνει την κυβέρνηση για την ρύθμιση, που δίδει τη δυνατότητα οffshore σε υπουργούς βουλευτές, κρατικούς αξιωματούχους κλπ.
Το δημοσίευμα της Αυγής, που ερμηνεύεται ως αναδίπλωση του κυβερνώντος κόμματος, αναφέρει ότι αποτελεί «κόκκινη γραμμή για την κοινωνία το ασυμβίβαστο μεταξύ πολιτικής ενασχόλησης και "εξωχώριας" οικονομικής δραστηριότητας σε φορολογικούς παραδείσους, έστω και "φορολογικά συνεργάσιμους’’».
Η Αυγή στο κύριο άρθρο της αναφέρει χαρακτηριστικά υποδεικνύοντας στην κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει:
«Αυτή η διάταξη πρέπει να αλλάξει. Όποιος διεθνής οργανισμός κι αν επέμεινε να μπει. Όχι.. επειδή όψιμα φωνάζει η Νέα Δημοκρατία - η οποία ουδόλως φώναζε για την προηγούμενη εκδοχή της, ενώ και τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα με εκείνα τα στελέχη της που αποδεδειγμένα... μεγαλουργούν με τις off shore. Αλλά επειδή δεν είναι ηθική. Και η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει την υποχρέωση να αποδείξει ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα».