ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ανοιχτή επιστολή προς Πιτσιρίκο

Από τον κ. Θωμά Παπατόλη λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Ανοιχτή επιστολή προς Πιτσιρίκο
Διάβασα με λύπη την ανακοίνωσή σου για την παύση του ιστολογίου σου και έτσι αποφάσισα να σου γράψω την παρούσα επιστολή.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω κλείσει και εγώ διάφορα στην πορεία μου. Θυμάμαι είχα κλείσει σε ένα βράδυ την πολυπληθή σελίδα της “Σπίθας” στο facebook όταν το κίνημα τοποθέτησε στην ηγεσία ανθρώπους με σοβαρά νοητικά προβλήματα.
Θυμάμαι να γράφω και γω το “καληνύχτα Ελλάδα” στο κίνημα getgreeceback που είχα φτιάξει. Μην ξεχνάς ότι εμπνευστής του τίτλου του κινήματος ήσουν εσύ.
Υπάρχουν στιγμές που πιστεύεις ότι είσαι μόνος. Ότι δεν σε καταλαβαίνει κανείς. Αναρωτιέσαι.. γιατί τα γράφεις όλα αυτά. Σε πιάνει η απελπισία. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα τα οποία ίσως και εσύ παραβλέπεις. Είμαι στο χώρο των ιστολογίων όχι μόνο ως αρθρογράφος αλλά και ως κατασκευαστής ιστοσελίδων. Τα μισά γραφικά κινημάτων και οι σελίδες τους ίσως θα γνωρίζεις ότι έχουν κάπου τη βούλα μου.
Μην παραβλέπεις ότι:
  • Οι ηλίθιοι γράφουν τα περισσότερα σχόλια
  • Οι ηλίθιοι γράφουν τα περισσότερα βλακώδη email    Οι ηλίθιοι κάνουν γενικότερα πολύ φασαρία
  • Οι ευφυείς απλά σε διαβάζουν και εμπνέονται. Σπάνια θα σου στείλουν κάτι.
  • Ο Έλληνας δεν θαυμάζει αλλά ζηλεύει. Όσο καλύτερο το ιστολόγιό σου και τα άρθρα σου τόσα περισσότερα τα αρνητικά σχόλια.
  • Ακόμα και στο διαδίκτυο όπως και σε όλο το σύμπαν ισχύει το φαινόμενο της πεταλούδας. Μπορεί να θεωρείς ότι δεν αλλάζεις τίποτα αλλά κάνεις μεγάλο λάθος. Ακόμα και το μικρό φτερούγισμά σου ίσως προκαλέσει τυφώνα.
Είμαι μηχανικός, από γεννησιμιού. Μηχανικός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι στους βόθρους που λέγονται Ελληνικά πανεπιστήμια. Άρα είμαι πρακτικός άνθρωπος. Οπότε θα αγωνίζομαι μέχρι να κάνεις το μεγάλο come back. Δεν έχω μάθει να με ενοχλεί κάτι και να μην κάνω κάτι για αυτό.
Οπότε σου κάνω μια πρόταση.
Μια πρόταση την οποία θα κοινοποιήσω σε όλα τα “μεγάλα” ιστολόγια τα οποία σιγά μη την δημοσιεύσουν.
Κάποιοι άσχετοι με θεωρούν έναν από τους καλύτερους 5 στην Ελλάδα σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την επιτυχία τους.
Αν αποφασίσεις να επιστρέψεις θα σου ξαναστήσω τεχνικά εντελώς δωρεάν το ιστολόγιό σου περιλαμβάνοντας:
  •  Νέα γραφικά (έχω βραβευτεί 2 φορές στην Αθήνα για αυτά)
  •  Απόλυτη συμβατότητα με φορητές συσκευές (μέχρι και linux πλυντήρια)
  •  SEO ώστε και η τελευταία μηχανή αναζήτησης στο Πεκίνο να σε συμπαθεί
  •  Αυτόματους μηχανισμούς διασποράς στα κοινωνικά δίκτυα
  •  Μεγαλύτερη επιτυχία στις διαφημίσεις Google και τα έσοδά σου
  •  Διαχωρισμό των επιστολών των φίλων σου και των άρθρων σου. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει να διαβάσει εσένα ή το σύνολο των άρθρων. Οι φίλοι σου θα μπορούν να γράφουν απευθείας στο ιστολόγιο και εσύ απλά θα αποφασίζεις αν θα δημοσιεύονται ή όχι.
  • Τεχνολογίες Virality
Δεν θέλω ούτε να με αναφέρεις ποτέ, δεν θέλω κανένα link, καμία αναφορά, ούτε ποτέ 1 σεντ με οποιαδήποτε μορφή.
Πιτσιρίκο θα στο πω ωμά:
Οι καλοί στην Ελλάδα δεν περισσεύουν φίλε μου. Η χώρα αυτοί γέννησε μεγάλους ήρωες και μεγάλους προδότες. Λίγους ήρωες όμως, υπερβολικά λίγους.
Δεν μπορείς να λείπεις. Κάποιος σου έδωσε ένα χάρισμα. Οφείλεις σε αυτόν να το χρησιμοποιήσεις.
 
Με σεβασμό,
Παπατόλης Θωμάς
Διευθύνων σύμβουλος
Denfinox GmbH