ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Απορείτε, που δεν υπάρχει κανείς να σας υπερασπιστεί;

Αγαπητά NEΑ,
Ο λαός μας έχει μια παροιμία για την περίπτωση σας: όποιος σκάβει τον λακκο του αλλουνού, θα πέσει ο ίδιος μέσα.
Επί 6 χρόνια τα συστημικα ΜΜΕ -τα οποία τόσο λυρικά υπερασπίζεστε- το βρίσκουν πολύ ωραίο να κανιβαλιζουν κάθε κοινωνική κατηγορία, από τους δημόσιους υπαλλήλους ως τους συνταξιούχους, να φορτώνουν την κρίση στην απόδειξη για την τυρόπιτα, να νουθετουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Όλα αυτά δεν σας πείραξαν βέβαια! Τώρα που τα μίντια έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, τώρα που ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην τηλεόραση, ήρθατε να κλαψετε για τον "κανιβαλισμό ενάντια στους εργαζόμενους του ΜΕΓΚΑ". Γιατί τρομάξατε! Δεν τρομάξατε απο την κυβέρνηση (που στήνει νεα διαπλοκή). Τρομάξατε από την οργή όλων αυτών τους οποίους..
είχατε τη δύναμη να βρίζετε στα τηλεπαραθυρα, χωρίς εκείνοι να χουν δικαίωμα στη φωνή. Τρομάξατε γιατί ο κοινωνικός κανιβαλισμός γύρισε στα μούτρα σας.
Κι ακομη και τώρα, μας "πουλάτε" ότι δε φταίνε οι καναλάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που πουλάνε κοινωνικό αυτοματισμό και υποκουλτούρα, φταίει το ίδιο το κοινό που τα ζητάει!
Όταν ήρθαν να πάρουν εσας, δεν υπήρχε πια κανείς να σας υπερασπιστεί; Και απορείτε;
(Το γράφουν και τα σχολικά βιβλια: η δημοσιογραφία είναι πυλώνας της Δημοκρατίας. Η δημοσιογραφία που ασκείτε φταίει εξίσου με την πολιτική για την κατάσταση της Δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα. Κι αυτό κάποια μερα θα καταγραφεί στην ιστορία ως έγκλημα κατά του λαού).
Δέσποινα Κουτσούμπα (fb)

- διαβάστε: Η Πέμπτη Εξουσία