ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μαλαγάνας, νταβραντισμένος ή εισοδιστής;

Γράφει ο Τάσος Παππάς (EφΣυν)

Αποκαλυπτικός ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ευρώπη υποχώρησε στις αριστερές ανοησίες του κ. Τσίπρα», «την Λαγκάρντ την έχει μαγέψει ο Τσίπρας και υποχωρεί σ' όλες τις απαιτήσεις του».
Γιατί τα λέει αυτά ο κ. Γεωργιάδης; Μήπως έχει δίκιο; Μήπως έχει συμβεί κάτι που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν το έχουμε αντιληφθεί ;
Τρεις εκδοχές:
1) Κατάφερε ο μαλαγάνας Τσίπρας με το μπίρι, μπίρι, τις κλάψες και τα παρακάλια να ρυμουλκήσει τους χτεσινούς ορκισμένους εχθρούς του στις δικές του θέσεις.
2) Κατάφερε ο νταβραντισμένος Τσίπρας πουλώντας γοητεία στην Λαγκάρντ (είναι σε κρίσιμη ηλικία) να την πείσει ότι αυτός έχει δίκιο και όχι το Ταμείο της.
3) Κατάφερε ο εισοδιστής Τσίπρας να μολύνει με το μικρόβιο του αριστερισμού τις.. Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη και την Ουάσιγκτον δημιουργώντας ισχυρές φράξιες στην Κομισιόν, στην καγκελαρία, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στο Δ.Ν.Τ και τώρα όλοι μαζί τον στηρίζουν με φανατισμό.
Όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω δεν αντέχουν στην κριτική. Πού βρίσκεται η αλήθεια;
Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είχε ποντάρει όλα τα λεφτά της στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης και στο μπλοκάρισμα της αξιολόγησης ώστε η κυβέρνηση να βρεθεί σε αδιέξοδο και να αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές, τις οποίες θα κέρδιζε η Ν.Δ (αυτό πίστευε) και έτσι θα επανερχόταν στα πράγματα για να κλείσει αυτή την αξιολόγηση μετά βαίων και κλάδων, φορτώνοντας την καθυστέρηση και το εξ αυτής κόστος στους προηγούμενους.
Το συγκεκριμένο σχέδιο φαίνεται να μην προχωρά και η Ν.Δ έχει πρόβλημα στρατηγικής.
Μέχρι να επινοήσει μια άλλη θα υποστούμε το μαρτύριο της παραδοξολογίας.