ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Κεχαγιά ενημερώνει για τη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ...

H «εισβολή» των Αντάρσυων

Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εισήλθαν το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και «διέκοψαν», λέει, προσωρινά τη συνεδρίαση που είχε ως θέμα την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ κατά του Ασφαλιστικού και στην οποία συμμετείχαν και διευθυντές Μέσων Ενημέρωσης.
Tα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λέει,  ζήτησαν να συνεχιστεί η απεργία και να γίνει διαρκείας. Για το θέμα έγραψε στο twitter η πολιτική συντάκτρια της εφημερίδας Τα Νέα Βούλα Κεχαγιά: «Εκπρόσωποι ανταρσυα εισέβαλαν στην
συνεδρίαση ΕΣΗΕΑ διευθυντών ΜΜε για απεργία και την διέκοψαν. Θα συνεχιστεί»

ΥΓ Θυμίζουμε ότι η “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή”, ενόψει της συνάντησης της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ με τους διευθυντές των ΜΜΕ και κατόπιν και της συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, είχε καλέσει μαζικά σε συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας.
Eπίσης η «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ» ως Συνέλευση έμμισθων, άμισθων, «μπλοκάκηδων», «μαύρων», ανέργων και φοιτητών στα Μ.Μ.Ε., είχαν καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου έξω από την ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 22/4, στις 12.00 το μεσημέρι.