ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Επικίνδυνος ή αφελής;

«Πιέζουν οι μέτοχοι τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του» λέει και ξαναλέει ο Μανώλης Καψής στους εργαζόμενους του MEGA, ενόψει της σημερινής ημέρας… Χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Ευλόγως λοιπόν πολλοί αναρωτιούνται – ανάμεσά τους και από το περιβάλλον του υποψήφιου μετόχου, για το τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού όταν διαδίδει κάτι τέτοιο; Και ειδικά όταν υπάρχουν μαρτυρίες εργαζομένων που ισχυρίζονται ότι το στέλεχος συνδέει τις δήθεν πιέσεις των μετόχων προς τον Θ. Φιλιππόπουλο με τη φράση ότι «είναι θέμα ημερών να πληρωθούν»!
Δεδομένου λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ειδικά οι πιέσεις των μετόχων στον Θεοχάρη.. Φιλιππόπουλο, μοιραία το ερώτημα είναι, αν πρόκειται για πρωτοβουλία του Μανώλη Καψή ή όχι. Και επιπλέον, η πρόθεσή του να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες στους εργαζόμενους – προφανώς, για να φρενάρει τις όποιες σκέψεις τους για κινητοποιήσεις, γίνονται συνειδητά ή όχι; Διότι αν το κάνει συνειδητά η πράξη του είναι αχαρακτήριστη… Αν πάλι δεν αντιλαμβάνεται ότι δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες σε εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι, τότε είναι, επικίνδυνος ή αφελής!
- από το enimerosi24.gr