ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η δύσκολη ημέρα των σάιτ

Αντιγράφουν καθημερινά την άμμο της θάλασσας! Η πορεία τους αμέτρητα copy paste, η καριέρα τους μια ατέλειωτα επαναλαμβανόμενη κίνηση: επιλέγω, κάνω δεξί κλικ: «αντιγραφή», μεταφορά του κέρσορα, πάλι δεξί κλικ: «επικόλληση», έτοιμο! Έχουν αντιγράψει χωρίς καν να διαβάσουν το κείμενο, παρά μόνο τίτλο, για ζωντανούς που κάποιοι τους πέθαναν και αυτοί το αναπαρήγαγαν, για χωρισμούς ζευγαριών που δεν υπήρξαν, για αφίξεις υψηλών προσώπων που δεν έγιναν.
Αλλά η χθεσινή μέρα για τους κοπιπεϊστάδες ήταν δύσκολη, πονηρή και ναρκοθετημένη από το έθιμο της Πρωταπριλιάς. Ανάμεσα στις ειδήσεις υπήρχαν και πολλές ηθελημένα ψεύτικες. Και εκείνοι κινδύνευαν να κάνουν το ηθελημένο..
ψέμα αθέλητη «δική τους» είδηση. Και για πρώτη φορά στη «δημοσιογραφική» τους καριέρα έπρεπε να είναι προσεκτικοί, πιο επιλεκτικοί και πιο εκλεκτικοί. Μαρτύριο, αλλά μια μέρα ήταν και πέρασε.
- σχόλιο από το harddog-sport