ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Θέλουν να (ξανα)δουν τον Τσίπρα

Αμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το ασφαλιστικό, ζητάει με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ, Δημήτρης Κουμπιάς και Γιώργος Σαββίδης, είχαν λάβει τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν τίθεται από την κυβέρνηση θέμα κατάργησης του αγγελιοσήμου (δείτε ΕΔΩ).
Βέβαια ο Τσίπρας για το μόνο που είχε δεσμευτεί ήταν ότι πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου θα προηγηθεί δημόσια διαβούλευση του ίδιου και των αρμοδίων υπουργών με τους εκπροσώπους των Ταμείων ΜΜΕ  και τις.. συνδικαλιστικές οργανώσεις, για εξεύρεση ικανής και δίκαιης ρύθμισης. Ολοι βέβαια είδαμε τη διαβούλευση που έγινε...
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής (το υπογράφουν Κουμπιάς και Σαββίδης που είχαν λάβει τις διαβεβαιώσεις):
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μετά τον άκαρπο τερματισμό των συζητήσεων του υπουργείου Εργασίας με εκπροσώπους όλων των φορέων της Ενημέρωσης και την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, πιθανώς εντός του προσεχούς 15θημέρου, σας ζητούμε να υλοποιήσετε την προσωπική σας δέσμευση προς τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΣΥ, για τη συνάντησή σας με τους Προέδρους των Ενώσεων του χώρου του Τύπου, μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες.
Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μας βρίσκονται από καιρό σε αγωνιστική ετοιμότητα και έχουν αποφασιστεί συσκέψεις για καθορισμό του χρόνου έναρξης άμεσων απεργιακών αγώνων διαρκείας.»