ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Είμαστε όλοι μας παρθένες

(...) Δυστυχώς ο χώρος της δημοσιογραφίας δεν είναι απ’ αυτούς που ευωδιάζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Δυστυχώς αυτός ο χώρος έχει θαμμένους πολλούς σκελετούς στην πίσω αυλή του. Δυστυχώς αυτό, αν δεν το γνωρίζει, ο κόσμος το υποψιάζεται γι αυτό και η ολοένα και μεγαλύτερη απαξίωση σ’ αυτό το επάγγελμα.
Αυτό με το οποίο ασχολήθηκε το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ είναι μια παρανυχίδα. Ένα μικρό μόνο μέρος της μεγάλης εικόνας.
Κανείς δεν γνωρίζει ότι στα κανάλια υπάρχει μια black list με αυτούς που δεν θα βγουν στον αέρα γιατί δεν τους γουστάρει ο ιδιοκτήτης ή ο διευθυντής, ακόμα κι αν είναι βαρύνουσα η..
γνώμη τους σε ένα θέμα;
Κανείς δεν γνωρίζει ότι στις συσκέψεις «πνίγονται» θέματα ως «επικίνδυνα»;
Κανείς δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν εκλεκτοί των καναλιών που κοντεύουν να δηλώσουν ως μόνιμη κατοικία τους κάποιο κανάλι;
Κανείς δεν γνωρίζει για payroll  υπουργείων, κομμάτων και εταιρειών που έκαναν αρκετά... ευχερέστερη τη ζωή κάποιων δημοσιογράφων (προφανώς δεν μιλάμε για τους νομίνους απασχολούμενους, μιλάμε για μαύρο χρήμα).
Όλοι μας πιστεύουμε ότι η διαφθορά σ΄αυτόν τον χώρο περιορίζεται στο πρόσωπο του Μαυρίκου; Κανείς δεν γνωρίζει μεγαλοδημοσιογράφους να έχουν δηλώσει δημοσίως «μας έλεγαν να μην το λέμε», χωρίς να κουνηθεί φύλλο;
(...)
- από άρθρο του δημοσιογράφου Δημήτρη Σούλτα στο thepressproject
 Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ