ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Κι άλλοι συγγενείς Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ

Πληθαίνουν τα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ. Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι στην περιβόητη λίστα υπάρχουν δύο πρώτα ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού.
Πρώτα ήρθε το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που ανέφερε ότι στη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνονται και τα ονοματα συγγενών του Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα του όνομα του Ιωάννη Παγίδα, πεθερού του Αλέξανδρου Σαμαρά (αδελφού του πρώην πρωθυπουργού) καθώς και της νύφης του Αντ. Σαμαρά, Ευτυχίας (Έτα) Παγίδα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιάννης Παγίδας εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με λατινικούς χαρακτήρες ως JEAN PAGUIDAS και η αναγραφή του ονόματός του με αυτό τον τρόπο είναι ο λόγος που δεν δημιουργήθηκαν υποψίες πως πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» προστέθηκε κι αυτό από.. το koutipandoras, το οποίο αναφέρει ότι στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται τα πρώτα ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού, Αντρέας και Αλέξανδρος Ζάννας.
Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας που παρείχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στους υπόπτους για φοροδιαφυγή είχε και στενά ιδιοτελή κίνητρα» και καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση.
- πηγή: efsyn