ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Προς απεργιακό αγώνα διαρκείας οι δημοσιογράφοι

Απεργιακό αγώνα διαρκείας για το Ασφαλιστικό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η Ομοσπονδία συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Ενώσεων του Κλάδου, για συντονισμό των απεργιακών κινητοποίησεων.
Η ΠΟΕΣΥ είχε στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, στην οποία ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει την προσωπική του δέσμευση προς τον Πρόεδρο (Δ. Κουμπιά)  και το Γενικό Γραμματέα (Γ. Σαββίδη) της ΠΟΕΣΥ, για τη συνάντησή του με τους Προέδρους των Ενώσεων του χώρου των ΜΜΕ, μέσα στις αμέσως.. προσεχείς ημέρες.
Η ΠΟΕΣΥ ενημέρωνε μέσω της επιστολής της ότι όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου βρίσκονται από καιρό σε αγωνιστική ετοιμότητα και πως έχουν αποφασιστεί συσκέψεις για καθορισμό του χρόνου έναρξης άμεσων απεργιακών αγώνων διαρκείας προκιμένου να υπερασπιστούν τα ασφαλιστικά τους Ταμεία και τους πόρους τους.