ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στα καφέ της Βουκουρεστίου «θάβει» η ΕΣΗΕΑ το ασφαλιστικό

Με μια 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη και μάλιστα με την ΑΔΕΔΥ ευρύτερου δημόσιου τομέα, τα συνδικαλιστικά σωματεία του κλάδου των ΜΜΕ “θάβουν” το αγωνιστικό πνεύμα που γραπτώς διακήρυσσαν με πύρινες ανακοινώσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, για το ασφαλιστικό στα ΜΜΕ.
Οι αρχικές αγωνιστικές παράτες μετά το οριστικό “Όχι” των αρμόδιων υπουργών ΣΥΡΙΖΑ στους εκπροσώπους συνδικαλιστές για την ενοποίηση όλων των ταμείων ΜΜΕ σε ένα υπερταμείο για τα Μέσα, ξεψυχούν στα καφέ της Βουκουρεστίου όπου αύριο οι δημοσιογράφοι θα πιουν τον καφέ τους, έχοντας δίπλα τους το αγωνιστικό σύνθημα “Κάτω τα χέρια από τα ταμεία μας”.
Αρχικά η ΠΟΕΣΥ είχε καλέσει σε αγωνιστική ετοιμότητα, μετά η ΕΣΗΕΑ έσυρε τον χορό της.. μέγιστης αγωνιστικότητας για το ασφαλιστικό που μετατρέπει τους δημοσιογράφους σε “απασχολήσιμους”, μετά έγιναν ενημερώσεις για το τι περιμένει τους εργαζόμενους όταν ενταχθεί το ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ενιαίο ΕΦΚΑ.
Και ενώ στην ΠΟΕΣΥ η απόφαση της αγωνιστικής ετοιμότητας μπήκε στο συρτάρι, στην ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ, την ΕΣΠΗΤ και την ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισαν μια 24ωρη απεργία. Έτσι στον αέρα, για να πιούνε καφέ οι δημοσιογράφοι...
- διαβάστε περισσότερα στο mediatvnews