ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Οι λαθροχειρίες της διαπλοκής και η «δημοσιογραφία του περίπου»

Τόση «δημοσιογραφία του περίπου», τόσες λαθροχειρίες, τόση καθημερινή διαστροφή της αλήθειας και τόση «ό,τι να 'ναι» αντιπολίτευση, δεν παλεύονται... ούτε από τους ίδιους τους Γιακωβίνους με τις καλογιαλισμένες Γκιλοτίνες τους.
Τι να λέμε τώρα για τη φοβερή και τρομερή απόφαση του πειθαρχικού μιας Ένωσης της οποίας τα μέλη είναι επίσης «ό,τι να 'ναι» (και που συνήθως δεν κάνει ή δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αρκούμενη να διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο). Και οι πλέον προβεβλημένοι εξ αυτών των μελών αυτής της ΕΣΗΕΑ, που μιλούν για τις ελευθερίες τους, στην πραγματικότητα εννοούν ότι δεν δίνουν λογαριασμό σε καμιά ηθική αρχή του σωματείου τους, για τον τρόπο που βγάζουν λεφτά.
Και πορεύονται μαζί με όλους τους άλλους ως «συνάδελφοι» στην ΕΣΗΕΑ σε ένα διαταξικό - αντιφατικό κουβάρι που το «ενώνει» με την εργοδοσία και το βαθύ κράτος, αποκλειστικά το «ειδικό ασφαλιστικό σύστημα» με την «οιονεί εργοδοτική εισφορά», δηλαδή με τα χρήματα του. «Αγγελιοσήμου»:..
Μαζί στην ΕΣΗΕΑ και οι εργοδότες και τα μεγαλοστελέχη τους με τα μπόνους που χαράζουν τη γραμμή των ΜΜΕ.
Μαζί και οι επιχειρηματίες με ή χωρίς offshore, οι συνταξιούχοι και οι πολυθεσίτες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Μαζί και οι υπεύθυνοι σε δημόσιες σχέσεις και στη διαχείριση διαφημιστικού χρήματος.
Μαζί και οι αργόμισθοι και τα γραφεία Τύπου.
Μαζί όμως -όλοι αυτοί- με τους ανασφαλείς και τους απλήρωτους χαμηλόμισθους και τους ανέργους που πληρώνουν το λογαριασμό για τις ανεπανόρθωτες ζημιές στην αξιοπιστία του επαγγέλματος, ως θλιβερό αποτέλεσμα των διαρκών ηθικών και κοινωνικών εγκλημάτων στα οποία προϊστανται οι διασημότεροι των εργοδοτών και των «συναδέλφων» τους.

- από κείμενο που υπογράφει ο Δημήτρης Τρίμης στην ΕφΣυν υπό τον τίτλο Καθημερινές μικρές παραπλανητικές λαθροχειρίες της διαπλοκής (διαβάστε το ολόκληρο ΕΔΩ)