ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ανοικτός σε προτάσεις για τις τηλεοπτικές άδειες ο Ν. Παππάς

«Έτοιμος να ακούσει προτάσεις από ενδιαφερόμενους και κόμματα για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού και τις προϋποθέσεις, πάντα βεβαίως τηρώντας τη νομιμότητα», δηλώνει ο Νίκος Παππάς.
Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού αναμένεται να είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και προσθέτει ότι «θα ενσωματωθούν τυχόν παρατηρήσεις και θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του ανοιχτούν διεθνούς διαγωνισμού», επισημαίνοντας ότι θα δοθεί επαρκής χρόνος -περίπου ενάμισης μήνας- για την κατάθεση των φακέλων.
Ο Νίκος Παπάς ασκεί συλλήβδην κριτική στην αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη «μέρος του παλιού κατεστημένου και ακραία νεοφιλελεύθερο», ενώ για το..

ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η απαίτηση να μπει η ΝΔ στην κυβέρνηση από ένα κόμμα που θέλει να χαρακτηρίζεται κεντροαριστερό ή σοσιαλδημοκρατικό προκαλεί απορία στον κόσμο που το παρακολουθεί».
Απαντώντας σε ερώτημα για το αν θεωρεί απαραίτητη τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και προς ποια κατεύθυνση, ο κ. Παππάς σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιστοιχήσει την κοινωνική δυναμική του κυρίαρχου πολιτικού κόμματος στα αριστερά του πολιτικού φάσματος με την οργανωμένη του βάση. Άρα ναι. Χρειάζεται γενναίο άνοιγμα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, στον απλό κόσμο που μας πιστεύει και μας παρακολουθεί. Αν δεν το τολμήσουμε θα είμαστε κατώτεροι της ιστορικής περίστασης».
Μεταξύ άλλων, απορρίπτει τα σενάρια περί σχηματισμού οικουμενικής, ωστόσο σημειώνει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει τη συνεννόηση για εθνικά θέματα, «η απομείωση του χρέους ασφαλώς και είναι τέτοιο», και επιδίωξη της κυβέρνησης να πάει στην Ευρώπη με κοινή γραμμή που να ενισχύει την εθνική προσπάθεια.
- πηγή: topontiki