ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Πρόσεξε, Αλέξη μην μείνεις πάλι χωρίς κανάλι»...

Ωπ, μύρισε στροφή του Κουρή.
Μάλλον, δεν λαμβάνει ενθαρρυντικά μηνύματα από το μέτωπο της αδειοδότησης των καναλιών και εξαπέλυσε προειδοποιητικές βολές σε σχέση με την διαδικασία. Αυτό που μου άρεσε ήταν το: "Πρόσεξε, Αλέξη μην μείνεις πάλι χωρίς κανάλι".
Γιατί ποιο κανάλι είναι του Αλέξη;
***
Μπέος αντί Μαυρίκου
Απόλαυση αυτός ο ΣΚΑΙ (που θέλει και άδεια).
Άλλαξε δικαστή. Στην θέση του Μαυρίκου τοποθέτησε τον Μπέο.
Η Αυλωνίτου τι δουλειά έχει μαζί τους;
***
Κουτσοί στραβοί βαράνε
Βλέπεις κ. Αντωνόπουλε ότι δεν σε αδικώ;
"Γιατί η Τράπεζα Αττικής ενεπλάκη στο σκάνδαλο των δημοσιογραφικών εκβιασμών"; Το ερώτημα αυτό αναπαράγουν μέρες τώρα site, blogs και έντυπα. Για να πλήξουν την δημόσια εικόνα της.. τράπεζας. Και δεν υπάρχει κανείς από την πλευρά σας να απαντήσει το προφανές. Ότι η τράπεζα δεν ενεπλάκη στο σκάνδαλο. Ότι η τράπεζα πληρώνει την ατολμία την δική σου, κ. Αντωνόπουλε, να απομακρύνεις εγκαίρως τον Μουσσά.
Βεβαίως, αν τον είχες διώξει, τότε θα σε δικάζανε οι ίδιοι ότι για κομματικούς λόγους απομάκρυνες τον άξιο επαγγελματία. Όμως, όλες οι επιλογές στην ζωή έχουν ένα κόστος. Αυτό που προέχει είναι ένα: Να μην καταφέρουν τα συμφέροντα να κλείσουν την Attica Bank.

- από τον Σάτυρο του fmvoice.gr