ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Οι αποκαλύψεις για τη διαπλοκή πήραν αναβολή

Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή λόγω των δραματικών γεγονότων στις Βρυξέλλες - Εκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Oι αποκαλύψεις για τη διαπλοκή θα πρέπει να περιμένουν, καθώς αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε συζήτηση στη Βουλή για την Δικαιοσύνη, εξ αιτίας των πολύνεκρων επιθεσεων στις Βρυξέλλες.
Κατά την συζήτηση -σε επίπεδο αρχηγών- επρόκειτο να δημοσιοποιηθούν στοιχεία και  παραδείγματα για τις αμαρτωλές σχέσεις παλαιού πολιτικού συστήματος και επιχειρηματικών συμφερόντων. Επίσης θα καταγγέλονταν και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με στόχο να κουκουλωθούν υποθέσεις διαφθοράς.
Ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή, λόγω..
Βρυξελλών και προς τούτο τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη ενημερώνοντάς τον ότι η συζήτηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου.
Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου επρόκειτο να μεταβούν για έκτακτη σύσκεψη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας.