ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ψυχάρης: Ο Τσίπρας μου ζήτησε να βάλω διευθυντή στα Νέα τον Μουλόπουλο...

...και να διώξω τον Δ. Μητρόπουλο!

Σε νέες «αποκαλύψεις» προβαίνει ο Σταύρος Ψυχάρης σχετικά με το τι ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στις μεταξύ τους συναντήσεις αλλά και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες τους.
Ο «στριμωγμένος»  Ψυχάρης με άρθρο του στο Βήμα «αποκαλύπτει» ότι:
1ον Αρξαμένης της προεκλογικής περιόδου το έτος 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε την εκδίωξη από το Mega του βασικού σχολιαστή του σταθμού (εννοεί τον Πρετεντέρη) - κάτι που γνώριζε, λέει, όλη η δημοσιογραφική «πιάτσα». Ο λόγος ήταν ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούσε πως ο δημοσιογράφος μεροληπτούσε εναντίον του Τσίπρα.
2ον Μετά από  τηλεφωνικές επικοινωνίες του προέδρου του Mega με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι το κόμμα του δεν επιτρέπει στα στελέχη του να μετέχουν σε τηλεοπτικές συζητήσεις του σταθμού..
3ον Επετεύχθη προεκλογική εκεχειρία: ο ανεπιθύμητος δημοσιογράφος (δηλαδή ο Γιάννης Πρετεντέρης) δεν θα μετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες θα έπαιρναν μέρος στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
4ον Ο Τσίπρας ζητησε, λέει, την αναβάθμιση συγκεκριμένου πολιτικού συντάκτη στο Mega..
(κάπου πάει το μυαλό μας), καθώς και την πρόσληψη, στο δελτίο του σταθμού, κεντρικού αρθρογράφου της Αυγής (εννοεί τον Θανάση Καρτερό).
5ον Η κρισιμότερη παρέμβαση Τσίπρα - που φαίνεται πως κατατάραξε τον Ψυχάρη- ήταν, λέει, η εκ μερους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωση του αιτήματος να αντικατασταθεί ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα» (ο Δ. Μητρόπουλος) από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε χρηματίσει επί δεκαετίες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ (εννοεί τον Βασίλη Μουλόπουλο). Ο Ψυχάρης γράφει ότι η απαίτηση αυτή απερρίφθη κατηγορηματικά...

Το άρθρο του Ψυχάρη καταλήγει με προειδοποιήσεις και για άλλες σχετικές «αποκαλύψεις»:
Ετσι οι σχέσεις ΔΟΛ- ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να δηλώσει ο Τσίπρας, προεξοφλώντας αποφάσεις της Δικαιοσύνης, οτι ο πρόεδρος του ΔΟΛ θα καλείται από τον εισαγγελέα. Αλλά η επιθυμία του κ. Τσίπρα να διορίζει... διευθυντές εφημερίδων είναι μια άλλη ιστορία...