ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τα κανάλια δεν είναι σούπερ μάρκετ, ούτε κομμωτήρια

Χρ. Σπίρτζης: Τώρα σειρά έχουν τα ραδιόφωνα

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» το πρωί της Δευτέρας.Ο Χρ. Σπίρτζης πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντησή του με την ΕΙΙΡΑ και για τον χάρτη ραδιοφωνικών συχνοτήτων.
«Η Ελλάδα δεσμεύεται μέχρι το 2020 να έχει συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων.  Τέσσερις οι άδειες, προφανώς δεν θα είναι τέσσερα τα κανάλια, αυτά είναι τα πανελλαδικής εμβέλειας και γενικού περιεχομένου, αλλά υπάρχουν τα θεματικά,.. τα περιφερειακά και τα κρατικά κανάλια, για τα οποία θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες», είπε ο Χρ. Σπίρτζης και σημείωσε:
«Τεκμηριώθηκε και στη Βουλή γιατί η χώρα αντέχει τέσσερις, για να μην έχουμε τις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Τα κανάλια δεν είναι σούπερ μάρκετ, ούτε κομμωτήρια. Αν έχουν άλλες σχέσεις και δραστηριότητες, αυτό έχει να κάνει με το πολιτικό σύστημα και την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα μας».