ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τι γύρευε ο Μητσοτάκης στου Ψυχάρη;

Ψυχάρης, Ραβανός και λοιποί διευθυντές στο γεύμα στην Μιχαλακοπούλου με τον πρόεδρο της ΝΔ - Απουσίαζε ο Βασίλης Χιώτης

Γεύμα με το δημοσιογραφικό επιτελείο των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτό έγραψε σημέρα ο «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «Τα Νέα» κι αναστατώθηκε το σύμπαν, πολύ περισσότερο δε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ που θα προτιμούσε να μην έχει δημοσιοποιηθεί η συνάντηση στην παρούσα (δύσκολη για τον Ψυχάρη) συγκυρία!..
Στο γεύμα παρόντες ήταν ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, οι διευθυντές του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνης Καρακούσης, και των ΝΕΩΝ, Δημήτρης Μητρόπουλος, όπως και οι Στέφανος Τζανάκης, Σήφης Πολυμήλης, Γιάννης Πρετεντέρης, Νότης Παπαδόπουλος και Άρης Ραβανός.
Ο «Μικροπολιτικός» σημειώνει μετ΄επιτάσεως την απουσία, λόγω ασθενείας, του διευθυντή..
του ΒΗΜΑ FM Βασίλη Χιώτη.
Οπως γράφουν Τα Νέα ο Πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε λίγο μετά τις 14.00 στα γραφεία του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου 80, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο καθώς και τον διευθυντή του γραφείου του, Μακάριο Λαζαρίδη.
Το κύριο «μενού» του γεύματος περιείχε... Τσίπρα με ιδιαίτερη αναφορά στην αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου από τους θεσμούς, το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις αλλά και το προσφυγικό. Ο Μητσοτάκης εξέφρασε στα στελέχη του ΔΟΛ την ανησυχία του για την πορεία της χώρας λόγω της στρατηγικής και των τακτικών κινήσεων Τσίπρα και, όπως ακούστηκε, ζήτησε... συστράτευση για να φύγει η «επικίνδυνη κυβέρνηση»!..

ΥΓ Κατά καιρούς ο Ψυχάρης δεξιώνεται διάφορους πολιτικούς αρχηγούς στον ΔΟΛ. Μια από τις συναντήσεις που είχαν δει πάλι το φως της δημοσιότητας ήταν αυτή με τον Αντωνη Σαμαρά στη Μιχαλακοπούλου όπως φαίνεται και στην φωτογραφία επάνω όπου είχε παραστεί και ο Βασ. Χιώτης (αριστερά) μαζί (τότε) με Καψή, Πρετεντέρη, Καρακούση κ.α.