ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο μικρός από τον ΑΝΤ1 και η παρέα της Αντωνιάδου

Αποφασίστηκε έκτακτη Γ.Σ. στην ΕΣΗΕΑ  

Ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων - και απάντηση στον Χρ. Μαζανίτη

Ούτε συμψηφισμοί ,
Ούτε και συγκάλυψη…
Όλη και όλη ή έννοια του μικρού από τον Αnt1, που κοσμεί την παρέα Αντωνιάδου, είναι μήπως βρεθεί κάτι και « καταδείξει ότι λειτουργεί κατά των εργοδοτών!!!» του.
Είναι το πρόβλημα  του… Και η αγωνία του μήπως φανεί…
Δεν το λέει μόνο. Το γράφει καθαρά ό ίδιος στην τελευταία επιστολή του προς το ΔΣ. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζει στο ίδιο παραλήρημα το εργολαβικό της λάσπης κατά του ΔΣ ,που έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζει με άλλη επιστολή του, ως πραξικόπημα την συγκρότηση  προεδρείου από έξη παρατάξεις στην ΕΣΗΕΑ, προεξοφλώντας, (μόνος του ή όχι έχει πλέον σημασία),ό τι δήθεν «τα ψωμιά του είναι λίγα».
Μιλάει όμως από μόνη της και η  πρόταση των δύο που έχουν απομείνει ως «ενωμένοι.. δημοσιογράφοι», στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, που πρότειναν χθες να γίνει απεργία για το ασφαλιστικό μόνο στην ΕΡΤ, αφήνοντας έτσι επίτηδες στο απυρόβλητο τους άλλους εργοδότες.
Τα βρήκαν σκούρα βέβαια, επειδή έμειναν μόνοι τους. Πήγαν να τινάξουν τη συνεδρίαση στον αέρα και έφυγαν από την αίθουσα.
Το ΔΣ όμως, παρά την αποχώρηση  του νεαρού με την κηδεμόνα του, αποφάσισε να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση - απάντηση στην κυβέρνηση και στους εργοδότες, με στρατηγική όμως και αγωνιστικές κινητοποιήσεις όπως όλη η κοινωνία.
Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν πως θα τελειώσουν τους δημοσιογράφους, μνημόνια και διαπλοκή.
Μαζί με αυτά όμως εμείς επιμένουμ  και σε ότι έχουμε δεσμευτεί από την αρχή: ούτε συμψηφισμοί, ούτε συγκάλυψη…
Την ώρα μάλιστα που σκάει το ένα μετά το άλλο τα οικονομικά σκάνδαλα της προηγούμενης πλειοψηφίας στο ΔΣ.
Όπως η χθεσινή απόφαση από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών με το πρόστιμο-φωτιά στις υποθέσεις με τα ΚΕΚ και τα Voucher του ΕΣΠΑ, για την περίοδο 2013-15
Για να ξέρουμε ποιοι είμαστε, που πάμε και με ποιους…
Και κυρίως για να υπάρχει ενημέρωση και όχι προπαγάνδα.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων