ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τέλος η αγωνιστική περίοδος στην ΕΡΤ, τώρα κρατική TV

Όπως ήταν αναμενόμενο. Χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις. Η ΕΡΤ αποκαθιστά την έννομο τάξη αφαιρώντας από τους παρουσιστές της ertopen επί μαχητικού αγώνα ενάντια στο λουκέτο, την επαφή με το τηλεοπτικό κοινό. Αρχικά είχε κοπεί η Zonna Rossa στην ΕΡΤ 3 με επιχείρημα ότι οι παρουσιαστές της δεν είναι ΕΡΤ-ικοί. Τώρα κόβεται ο αέρας στους παρουσιαστές της “Πρωινής ζώνης” Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά που σφράγισαν το 6μηνο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα των εργαζομένων της. Με ατζέντα διαφορετική από αυτή που ορίζουν οι “πρωινοί πολιτικοί καφέδες” της εξουσίας και τα υπουργικά non paper, η “Πρωινή ενημέρωση” από τις 11 Ιούνη έβγαλε στον αέρα πολλά και..
διαφορετικά θέματα και ρεπορτάζ. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εκπομπές που πλέον θυμίζουν τραγικά τη ΝΕΡΙΤ.
Πράγματι ήταν αναμενόμενη η απομάκρυνση των δυο παρουσιαστών, καθώς πλέον η ΕΡΤ σβήνει με κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει το αίτημα του 2χρονου αγώνα των εργαζομένων της. Να λειτουργήσει μια τηλεόραση δημοσίου συμφέροντος και όχι πολιτικο-κομματικού συμφέροντος.
- από το mediatvnews.gr