ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιάννης Μηλιός στην τηλεόραση του ThePressProject

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για το ThePressProject με την συνέντευξη του καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας ΕΜΠ, Γιάννη Μηλιού, την Τετάρτη στις 9 το βράδυ. Ο πρώην υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Κώστα Εφήμερου και Γεράσιμου Λιβιτσάνου αλλά και στις ερωτήσεις του κοινού στο #askTPP.
Η τηλεοπτική συνέντευξη θα μεταδοθεί επίσης στις 9 το βράδυ της Τετάρτης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ TV το οποίο εγκαινιάζει τη νέα στρατηγική συνεργασία για την μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του TPP. 
Το ThePressProject θα ενσωματώσει και νέες τηλεοπτικές πολιτικές εκπομπές ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την μετάδοση της εβδομαδιαίας σατιρικής εκπομπής ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ με τον Κωνσταντίνο Πουλή. Επιπλέον στα πλαίσια της συνεργασίας με το αμερικανικό δίκτυο TRNN το TPP παράγει..
τηλεοπτικό περιεχόμενο στην αγγλική γλώσσα μέσω της εκπομπής The Voice of Europe, η οποία την εβδομάδα που μας πέρασε φιλοξένησε συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη που μίλησε για τα πολιτικά του σχέδια στην Ευρώπη.
Η νέα τηλεοπτική σεζόν για το ThePressProject με τις επιπλέον εκπομπές είναι εφικτή χάρη στην υποστήριξη της πλατφόρμας των 1101 που ήδη έχουν ξεπεράσει τα 2000 μέλη.