ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

O Tράγκας πίκρανε τον Χατζηνικολάου...

Υπ' ατμόν στον Real fm

Χθες με αφορμή την κριτική Τράγκα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Τράγκας και ο Νίκος Χατζηνικολάου σπατάλησαν πολύ χρόνο για να πουν ότι έχουν μια στέρεη και βαθιά προσωπική και επαγγελματική σχέση 15 ετών που δεν διαταράσσεται από τις προσωπικές δημοσιογραφικές και πολιτικές απόψεις ενός εκάστου. Ο Χατζηνικολάου λέει και ξαναλέει ότι πολλές φορές διαφωνεί τόσο με τις απόψεις του Τράγκα όσο και με τον τρόπο και τον τόνο που τις διατυπώνει αλλά ο Τράγκας ειναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει και δεν χαλάει η σχέση τους από αυτά που υποστηρίζει. Τα ίδια έλεγε ο Χατζηνικολάου και χθες.
Ομως σήμερα υπήρξε ανατροπή καθώς ο Γ. Τράγκας άφησε να υπονοηθεί ότι έχει δεχθεί.. πολύ καλή πρόταση από άλλο ραδιόφωνο και (εδώ είναι η είδηση) άσκησε κριτική στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ή ακριβέστερα έκανε κάποιες ειρωνικές αναφορές.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι λίγα λεπτά αργότερα και είπε στον αέρα ότι δεν θα απαντήσει επί της ουσίας στα όσα είπε ο Τράγκας αλλά ότι νιώθει αδικημένος και πικραμένος επειδή δεν ανέμενε αυτήν την επίθεση από το φίλο του. Αφησε επίσης υπονοούμενα ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Γ. Τράγκας έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Real.
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο enimerosi24 EΔΩ