ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Παραιτήσεις και αποχωρήσεις στο Mega

 Tσίγκας - Πεφάνης 
Γιατί γκρινιάζουν οι διευθυντές στις εφημερίδες των Μπόμπολα και Ψυχάρη

Αλλάζει ο διευθύνων σύμβουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κι όπως όλα δείχνουν ο Νίκoς Πεφάνης, θα αποτελεί παρελθόν για την Τηλέτυπος. Ο Πεφάνης, άνθρωπος του Σταύρου Ψυχάρη, είχε τοποθετηθεί διευθυνων σύμβουλος της εταιρείας τον περασμένο Ιούνιο στη θέση του παραιτηθέντος Αθανάσιου Ανδρεούλη.
Ολα αυτά θα αποφασιστουν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα λυθεί και το πρόβλημα χρηματοδότησης και ρευστότητας του καναλιού.
Πάντως οι διευθυντές των εφημερίδων Μπόμπολα και Ψυχάρη (Εθνος, Ημερησία, τα Νέα, Το Βήμα κλπ) έχουν πάρει εντολές και το τελευταίο διάστημα προμοτάρουν σε καθημερινή βάση με..
ολοσέλιδες καταχωρίσεις, σειρές και εκπομπές του Mega. Βέβαια δεν λείπουν οι γκρίνιες καθώς στις ολιγοσέλιδες εκδόσεις τους οι εφημερίδες χάνουν δύο ολόκληρες σελίδες προκειμένου να διαφημίζουν τηλεοπτικές σειρές αμφιβόλου ποιότητας...
Θυμίζουμε ότι ένα από τα μέλη του ΔΣ της Τηλέτυπος, ο Ηλίας Τσίγκας που είχε αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το Δεκέμβριο του 2013, μετά από πίεση των μετόχων παρέμεινε ως μέλος του Δ.Σ. στο Mega, για δύο ακόμη χρόνια. Όπως γράφει η Realnews (Ναταλία Ανδρικοπούλου) o Τσίγκας πριν λίγες μέρες, έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. της Τηλετύπος με την οποία επισημοποίησε την οριστική παραίτησή του.
Προς το παρόν και μέχρι να γίνουν αποδεκτές οι όποιες παραιτήσεις, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Τηλέτυπος (Mega Channel) είναι τα εξής:
- Σταύρος Ψυχάρης του Παναγιώτη, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
- Νικόλαος Πεφάνης του Γερασίμου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
- Γεώργιος Μπόμπολας του Φωτίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
- Φώτιος Μπόμπολας του Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
- Ηλίας Τσίγκας του Ευσταθίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
- Παναγιώτης Ψυχάρης του Σταύρου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
- Αντώνιος Θεοχάρης του Θεοχάρη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
- Γεώργιος Προυσανίδης του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας είχε οριστεί ο Διευθύνων Σύμβουλος Ν. Πεφάνης.