ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πίνει Coca Cola ο Ψαριανός;

Ο Βήμα FM, ο Παπαπαναγιώτου και η... σοβαρότητα του Ψαριανού

Πολύ χαίρεται, φαντάζομαι, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου όταν έχει στην εκπομπή του στο Βήμα FM (μαζί με τον Άρη Ραβανό) καλεσμένους που τα χώνουν στον Σύριζα, γενικώς, και στον Τσίπρα ειδικώς. Φυσικά, φροντίζει και ο ίδιος να είναι οι καλεσμένοι τέτοιοι. Θέλει να συνεντευξιάζεται με μπουμπούκια που ανθίζουν στα ερτζιανά αρκεί από το άνθος να βγαίνει αγκάθι. Σαν να λέμε: Ψαριανός! Τον φιλοξένησε την Τετάρτη και άφρισαν τα ραδιοκύματα.
Ο Γρηγόρης με αυτά που είπε καθόρισε και το βαθμό σοβαρότητας της συγκεκριμένης εκπομπής, τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα (γιατί άλλες μέρες και ώρες μπορεί να είναι σοβαρή). Ο λόγος.. γινόταν για τις Σκουριές και κάποια στιγμή ο καλεσμένος είπε ότι μπορεί, υποθετικά, πίσω από την αντίδραση της κυβέρνησης κατά της Eldorado Gold να βρίσκονται άλλα συμφέροντα.
Ο Παπαπαναγιώτου είτε νόμισε ότι έβγαινε λαβράκι είτε θέλησε να το παίξει κένταυρος της δημοσιογραφικής δεοντολογίας... (διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport.ΕΔΩ)