ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο αδαής «ρεπόρτερ» του Βήματος...

...και ο «καραμανλικός συνεργάτης του Προέδρου», Κ. Αγγελόπουλος

Σε δεύτερη διάψευση για δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του με το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) προχώρησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Ο διευθυντής της εφημερίδας Επένδυση του Γιάννη Κουρτάκη, απαντώντας αυτη τη φορά σε δημοσίευμα του Βήματος, έγραψε χαρακτηριστικά:
Eνας αδαής "ρεπόρτερ" (τρομάρα του!) έγραψε στη στήλη "Βηματοδότης" του κυριακάτικου "Βήματος", ότι το προφίλ των όσων προτάθηκαν ως υποψήφιοι για μέλη του υπό κατασκευήν ΕΣΡ παραπέμπει σε "πρώην συνεργάτες" του Πρόεδρου Πρ. Παυλόπουλου. Και σ' αυτούς, ο ανόητος ατσίδας, "ρεπόρτερ",..
περιλαμβάνει και... το δικό μου όνομα! Δεν φτάνει που βαρέθηκα να δηλώνω αυτές τις μέρες, ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για μία τέτοια θέση, έρχεται τώρα και ο "Βηματοδότης" να πετάξει τη μεγάλη μπούρδα, ότι υπήρξα "συνεργάτης" του Π. Παυλόπουλου! Τι να του πεις τώρα αυτού του αδάμαστου;..
Μα, ποιός σας τα λέει αυτά, καλέ μου κύριε "ρεπόρτερ"; Ντιπ άσχετος είσαστε; Σας δουλεύουνε; Μήπως έχετε πιλάφι στο μυαλό σας;
H πρώτη διάψευση Αγγελόπουλου πάλι μέσω fb ανέφερε: "Δόθηκε στη δημοσιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης λίστα υποψηφίων για το ΕΡΣ, στην οποίαν περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα,μετά βιογραφικού. Πληροφορώ φίλους και συναδέλφους μου ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενδιαφέρθηκα για μια τέτοια θέση και.. ότι ΟΥΔΟΛΩΣ επιθυμώ να ενδιαφερθώ τώρα για συμμετοχή μου στο ΕΣΡ. Αν δε, η κυβέρνηση με θεωρεί "καραμανλικό", όπως διάβασα εδώ κι' εκεί, πληροφορώ τον βαθιά νυχτωμένο διακινητή της πληροφορίας "κούνια που σε κούναγε" καημένε!.."

ΥΓ Πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Ενα email που μας εστάλη από κάποιον που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα δημοσιογραφικοπολιτικά, μας πληροφορεί ότι ο Κ. Αγγελόπουλος και «καραμανλικός» εθεωρείτο και καλές σχέσεις είχε με τον Πρόεδρο Παυλόπουλο.