ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο ψυχογιός της διαπλοκής και ο εντολοδόχος του Ψυχάρη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει (ξανά) ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, για δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του (αμετανόητου) Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου, το οποίο τον εμπλέκει σε ομάδα εργολάβων που λυμαινόταν έργα του ΟΛΠ την περίοδο 2001-2004. Ο Χρ. Σπίρτζης σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για φάμπρικα λάσπης και ασύστολης συκοφαντίας και επιτίθεται στο Ποτάμι και στον Στ. Θεοδωράκη που αναπαρήγαγε πολιτικά το δημοσίευμα  τονίζοντας:
(...)Κάνει την αρχή το συγκρότημα των «Νέων» και του «Βήματος». Αμέσως σπεύδει το ΠΟΤΑΜΙ και ο γνωστός ψυχογιός της διαπλοκής και του παλαιού πολιτικού συστήματος κ. Σταύρος Θεοδωράκης, για να δώσει δήθεν πολιτική επίφαση στη λάσπη και τις συκοφαντίες και άλλοθι στη διατεταγμένη επικοινωνιακή αναπαραγωγή. Περιέργως κατά το παρελθόν με κοινό αφεντικό… Προς το παρόν λείπουν οι υπόλοιποι της παρέας, από άλλα..
κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά είναι βέβαιο ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα…
Όσο περισσότεροι οι …παραπόταμοι που στεγνώνουν το …ποτάμι, τόσο μένει μόνο η λάσπη στα αγαπημένα παιδιά του συστήματος.
Επίσης ο Χρ. Σπίρτζης αναφέρεται με σκληρή γλώσσα στον δημοσιογράφο των Νέων Γ. Χρ. Παπαχρήστο τονίζοντας:
 «Το δημοσίευμα τού κατά σύστημα και κατά συρροή ψευδόμενου και αυτοδιαψευδόμενου κ. Παπαχρήστου είναι απολύτως ψευδές, ανυπόστατο, παραπλανητικό και υποβολιμαίο.
Ο κ. Παπαχρήστος ας ρωτήσει στελέχη της εφημερίδας και του συγκροτήματος του, να του πουν πως στήνονται τα έργα και ποιος ενδιαφέρεται για ενιαία δημοπράτηση του έργου Πάτρα-Πύργος…
Η αλήθεια είναι, ότι δεν είμαστε ίδιοι. Έχω άλλη αντίληψη από εσάς και τα αφεντικά σας, που αντιλαμβάνεστε την πολιτική και τη δημοσιογραφία ως εργολαβία και τις εργολαβίες ως πολιτική.
Γνωρίζουν όλοι, ότι ο κ. Παπαχρήστος, μετά τις δήθεν «αποκαλύψεις» του καταπίνει τις λασπολογίες του με αυτοδιαψεύσεις και δήθεν «επανορθώσεις», χωρίς βέβαια, να ιδρώνει το αυτί των υπολοίπων «υπαλλήλων» του συστήματος, στη Βουλή.
Ε λοιπόν, ανοχή τέλος.
Ας γνωρίζει ο εντολοδόχος του συγκροτήματος και κάθε ενδιαφερόμενος, ότι οι επίσης κατά σύστημα και κατά συρροή εκ των υστέρων αυτοδιαψεύσεις και αυτογελοιοποιήσεις τους, δε γίνονται δεκτές. Ούτε οι εκκλήσεις και τα … κροκοδείλια δάκρυα τους για έλεος και συγνώμη.

ΥΓ Πάντως ο Γ. Χρ. Παπαχρήστος συνέχισε και σήμερα στη στήλη Στίγμα της εφημερίδας Τα Νέα, τις αναφορές στην εμπλοκή Σπίρτζη σε ομάδα εργολάβων που λυμαινόταν έργα του ΟΛΠ την περίοδο 2001-2004. Μάλιστα αναφέρεται και σε δύο σχετικές εισαγγελικές έρευνες που «τρέχουν» αυτό το διάστημα