ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στο ραδιόφωνο του Κουρτάκη κι ο Γιώργος Τράγκας

Πάντως υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Τράγκα και τον Real FM, αυτό είναι σίγουρο. Εξ ου και οι on air κόντρες του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως και οι λοιδορίες του θείου (ο Τράγκας είναι ο θείος, μην μπερδεύεστε) για την εκπομπή του ιδιοκτήτη του σταθμού.
Ο Χατζηνικολάου απάντησε σχετικά ήπια, δεν έριξε λάδι στη φωτιά, προφανώς δεν θέλει να τον χάσει από τη συχνότητα, ο Γιώργος Τράγκας έχει την 1η σε ακροαματικότητα εκπομπή σε όλα τα FM. Δύναμη. Ο Νο 1 λοιπόν σε ακροαματικότητα έχει ξεκινήσει ανένδοτο εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από την πρωινή του εκπομπή. Θυμίζει κάτι από τις εποχές του Σκάι, τότε που χτύπαγε τον πρεσβύτερο Μητσοτάκη, ξακουστές εκείνες οι εκπομπές, όταν η Αθήνα ξύπναγε στις 6 το πρωί με τις φωνές του. Τώρα αποκαλεί μπαρακούντα τον Κυριάκο (το χιούμορ του ήταν πάντοτε υψηλού επιπέδου) και τον χτυπάει ανελέητα.
Καθώς φαίνεται, ο Γιώργος Τράγκας θα φύγει από τον Real FM. Και αυτό δεν αποκλείεται να..
γίνει σύντομα. Πολύ σύντομα. Προορισμός του, κατά πάσα πιθανότητα, τα Παραπολιτικά 90.1, ο ραδιοσταθμός του Γιάννη Κουρτάκη. Η πρόταση του έχει γίνει. Βέβαια ο σταθμός αυτός είναι φιλικά διακείμενος προς την οικογένεια Μητσοτάκη, τι δουλειά έχει ο Τράγκας επομένως εκεί; «Ενας λόγος παραπάνω» απαντούν κάποιοι που διαθέτουν μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία. «Ενας λόγος παραπάνω για να τον πάρουν εκεί».
Εννοείται πως ο Τράγκας δεν κάνει και δεν λέει τίποτε τυχαία. Χρόνια τώρα. Δεκαετίες...
- από το e-tetradio