ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ποιοι απειλούν τον ταμία της ΕΣΗΕΑ...

...και τον προτρέπουν να παραιτηθεί

Απειλές και εκβιασμούς εναντίον του, μετά την εκλογή του στη θέση του ταμία της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.
Με επιστολή του ενημερώνει τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι μετά τις τηλεφωνικές απειλές σχετικά με την εκλογή του στη θέση του ταμία της Ενωσης σήμερα (21/1) βρήκε και σχετικό σημείωμα στο γραφείο του με το οποίο τον… προτρέπουν να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του διαφορετικά: «Θα είσαι υπόλογος απέναντί μας με ό,τι αυτό σημαίνει!».
Ο Δ. Κοτταρίδης σημειώνει ότι αυτές οι ενέργειες δεν τον τρομάζουν και παραμένει στη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου. Επισυνάπτει όμως το σημείωμα και τονίζει ότι προσφεύγει σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων με απειλές και εκβιασμούς επιδιώκουν να απομακρυνθεί από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» παράταξη με την οποία εξελέγη ο Δ. Κοτταρίδης ξεκαθαρίζει.. ότι δεν έχει κάνει καμία απειλή εναντίον του τονίζοντας ότι έχει καταδικάσει την ενέργεια:
«Η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» καταδικάζει τις απαράδεκτες απειλές σε βάρους του ταμία του ΔΣ Δημήτρη Κοτταρίδη. Τέτοιες υπονομευτικές ενέργειες δεν συνάδουν με την συνδικαλιστική δράση και είναι για την παράταξη μας καταδικαστέες. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία «σκιά». Η άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης πρέπει να είναι για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ πρώτιστο καθήκον».

Σωτήρης Μανιάτης (Eφημερίδα των Συντακτών)